Je ziet ze steeds vaker en ze verstoppen de afvalbakken die voor de meeste mensen een doorn in het oog zijn in hun mooie tuin: de kliko-ombouw.

Ongeveer een jaar geleden zijn wij, in opdracht van een klant, begonnen met het maken van een kliko-ombouw, wat wij toen nog niet besefte was dat dit één van onze beste verkochte producten zou worden!

We kregen steeds vaker aanvragen voor de ombouwen en we begonnen het proces van perfectioneren. Steeds een stapje beter en mooier. Dit was voor ons ook hetgeen dat dit product zo leuk maakte. We streefden naar verbetering en innovering.

We zijn nu op een punt dat we de ombouwen (naar ons idee) geperfectioneerd hebben. Inmiddels is het mogelijk om de ombouwen met gasveren, achterwand of andere sluitingen te bestellen. Ook de afmetingen hebben standaard maten gekregen, zodat er efficiënter gewerkt kan worden. Uiteraard blijft ook voor dit product maatwerk altijd mogelijk!

Maar waarom zou u nou zo’n kliko-ombouw moeten aanschaffen? Ten eerste is het gewoon een heel mooi product, dat ervoor zorgt dat uw tuin er verzorgd uitziet. Ten tweede zorgt een ombouw voor gemak bij het weggooien van uw afval. En daarbij wordt uw kliko beschermd tegen weer en wind, dus geen omgewaaide kliko meer en afval op de straat 

Al met al, denken wij dat iedereen baat heeft bij het hebben van zo’n mooie kliko-ombouw.

https://vh-design.nl/product-category/tuinmeubelen/?filters=product_cat[45]